Нова Варош: Коалиција око СНС прва на бирачком листићу

sns.org.rs 10. март 2016. године Политика Избори 2016 Коментари

Zlatarinfo logo

Коалиција предвођена СНС-ом је јуче у 19:00 часова општинској изборној комисији предала изборну листу са именима 27 кандидата коју је, својим потписом, подржало 820 грађана.

На ове локалне изборе у Новој Вароши, СНС излази у коалицији са ПУПС-ом и Покретом социјалиста. У име коалиције изборној комисији листу је предао председник ОО СНС Димитрије Пауновић, који је актуелни начелник Златиборског округа и бивши председник општине Нова Варош.

Председник ОО ПУПС-а у Новој Вароши, Милан Ђајић, позвао је све пензионере да изађу на изборе и подрже ову листу јер једино она гарантује исплату пензија на време. „Подршком ове коалиције подржавамо себе и једино се тако обезбеђује достојанство „трећег доба“- истакао је Ђајић.

Председник ОО Покрета социјалиста у Новој Вароши, Наташа Пуцаревић, изјавила је: „Ми ћемо и даље наставити да се бавимо оним најугроженијима, а то су: жене, деца, млади, социјално угрожени, мањинске групе и залагати се за права радника. Да бисмо реализовали све планиране активности позивамо све грађане да на изборима подрже листу Алексанар Вучић – „Србија побеђује“.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

dimitrije paunović sns nataša pucarević izbori 2016 pups milan đajić


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.