Емир сиромах, Лазо скроман, Димитрије домаћин

glaszapadnesrbije.rs 11. фебруар 2016. године Политика Коментари

Zlatarinfo logo

Судећи према имовини коју су пријавили Агенцији за борбу против корупције најскромнији живот води председник Пријепоља Емир Хашимбеговић. Његова плата је тек 74.000 динара и који живи у једнособном стану од 40 квадрата, а вози Ауди А4 стар скоро 20 година.

Председник Општине Прибој Лазар Рвовић као накнаду за обављање те функције зарађује 88.000 динара месечно. Он је у извештају о имовини навео да је власник трособног стана, као и да у свом поседу има пет ари земљишта. Од аутомобила поседује Хјундаи и30.

Највећу плату међу лидерима рашких општина има председник Општине Нова Варош Димитрије Пауновић који зарађује 116.000 динара месечно. Он, према подацима Агенције, поседује и највише некретнина. Пауновић је власник две куће, прву од 300 квадрата је купио, док је другу од 240 наследио. Власник је предузећа “Линк”.

Према Закону о Агенцији за борбу против корупције функционерима прети казна до пет година затвора уколико се утврди да су прикрили своју имовину или доставили лажне податке о њој.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

dimitrije paunović emir hašimbegović lazar rvović plata


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.