Данас наш портал слави други рођендан

zlatarinfo.rs 10. фебруар 2016. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo

Дружили смо се свакодневно 730 дана и заједно прошли кроз све догађаје који су обележили то време нашем граду. Трудили смо се да вас благовремено и тачно информишемо о свим важним догађајима, да вас подстакнемо да уживате у лепоти наше планине и инспиришемо и друге да пожеле да нас посете.

Наш глас се далеко чује, што сведоче посетиоци из свих делова света.

Уз помоћ нашег сајта многи су пронашли смештај на Златару и одавде понели многа лепа искуства. Ширили смо леп глас о Новој Вароши, али смо текстовима и упозоравали читаоце на све оно што „шкрипи” у нашем граду. Информисали смо вас о политичким превирањима, културним манифестацијама, спортским догађајима... доносили вам приче о обичним људима – вашим комшијама које свакодневно срећете, а не знате ништа о њиховим радостима или мукама. Мењали смо визуелни изглед нашег портала трудећи се да га учинимо што лакшим и удобнијим за коришћење. Оно што нисмо мењали и чему смо остали доследни у протекле две године јесте ваше право да знате истину о свему што се догађа око вас.

Захваљујући вашем поверењу сајт је у задњих годину дана послетило више од 162 хиљаде посетилаца са преко 335 хиљада отворених страница. У односу на прошлу годину сајт бележи раст у посетама од преко 58%. То нам је показало да смо на правом путу и да наше залагање има смисла, јер нам узвраћате поверењем, лајковима и шеровима. И претходне године сајт је био основни извор информација о дешавањима на Златарфесту а од пре пола године портал добија и нови сервис за оглашавање смештаја који има за циљ повећање туристичке посећености нашег краја. 

Гасећи рођенданске свећице, суграђанима смо као и прошле године, пожелели много више лепих вести и догађаја, а нашем порталу још сарадника који ће помоћи да унапредимо рад и објављујемо више вести са лица места. Сви који желе да помогну рад портала могу се јавити редакцији на емаил адресу: zlatarinfo@gmail.com

Уместо поклоном, рођендан нам можете честитати тако што ћете у коментарима на сајту и Фејсбук страници дати ваше предлоге и сугестије како бисмо на најбољи начин наставили своју мисију брзог, тачног и независног информисања грађана Нове Вароши. Или нам само напишите: Срећан рођендан.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

zlatarinfo rođendan


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.