Кошаркаши Златара извојевали победу над КК Железничар из Чачка

glaszapadnesrbije.rs 03. фебруар 2016. године Спорт Коментари

Zlatarinfo logo

Кошаркаши чачанског клуба “Железничар” гостовали су екипи ОКК “Златар” у спортској дворани у Новој Вароши првог кола другог дела сезоне.

Екипа Железничара одиграла је прву четвртину квалитетно, победивши са 12 поена разлике. Међутим, екипа домаћина у другом полувремену, посебно у трећој четвртини показала је своју агресивност и доста бољу игру. Без повређених Ковачевића и Стојковића Чачани нису могли да им парирају у скоковима. Тим Златара имао је већи број ухваћених лопти, како у нападу, тако и у одбрани.

Најефикаснији играчи КК “Железничар” били су Ћировић са 18 поена, Шћекић са 15 поена и Рајко Васовић са 10 поена.

У екипи домаћина истакао се Божић са постигнутих 24 поена, од тога 7 пута је био прецизан иза линије 6,75.

Утакмица је завршена резултатом 75:66 (17:29, 15:11, 28:13, 15:13).

У наредном колу КК “Железничар” биће домаћин екипи КК “Свилајнац” из истоименог града. Утакмица ће се одиграти у недељу 7. фебруара у сали Прехрамбено-угоститељске школе у Чачку са почетком у 18. сати.

Екипа ОКК “Златар” гостоваће у Новом Пазару.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

okk zlatar cacak zeleznicar


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.