На Златару пети хотел

novosti.rs (D. Gagričić) 25. децембар 2015. године Туризам Коментари

Zlatarinfo logo

Предузеће "Златар путеви" отвара нови хотел "Златарски бисери", изграђен на месту некадашњег ресторана "Први мај" у туристичкој зони Бабића брдо.

Предузеће "Златар путеви" отвара у суботу нови хотел "Златарски бисери", изграђен на месту некадашњег ресторана "Први мај" у туристичкој зони Бабића брдо. Туристички радници кажу да ће пети хотел на планини, са 65 кревета у апартманима и собама у четинарској шуми, обогатити понуду, а пансион ће коштати око 3.000 динара.

Зимску туристичку сезону планина Златар дочекује и са новим ски-лифтом "сидрашем", капацитета 800 скијаша на сат, као и рестораном поред оближње жичаре. Овде се с нестрпљењем очекује нови снег.

- Набавили смо нови табач снега и, чим временске прилике дозволе, почећемо припрему три стазе и вештачко оснежавање - истиче Војко Пурић, власник "Златар путева", предузећа које је прошле зиме од Туристичко-спортског центра преузело газдовање скијалиштем и жичаром.

Ски-пас на жичари четвороседу, чије жице полазе малтене из центра Нове Вароши, коштаће као и лане - 600 динара.

Više informacija o hotelu i aktuelnoj ponudi možete videti ovde: Hotel "Zlatarski biseri" Zlatar

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

turizam vojko purić zlatar hotel smeštaj babića brdo hotel zlatarski biseri zlatarski biseri prvi maj putevi zlatar


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.