Нова Варош: Одрон прети магистрали

zlatarinfo.rs (D. Gagričić) 11. новембар 2015. године Друштво Коментари

Вребају опасности изнад парохијског дома Вребају опасности изнад парохијског дома (Фото: Д. Гагричић) 

Клизиште изнад цркве Свете Тројице однело тротоар, оштећени ивичњак и коловоз.

Одрон земљишта однео је тротоар поред магистралног пута кроз Нову Варош, изнад цркве Свете Тројице, а приметно је улегнуће ивичњака и коловоза.Иако су угрожени учесници у саобраћају, нема никаквог упозорења, а месецима не реагује полиција, саобраћајни инспектори нити служба одржавања путева. Путари кажу да чекају налог и паре за санацију.

Нико није надлежан - пешаци и возачи месецима чекају санацију терена Нико није надлежан - пешаци и возачи месецима чекају санацију терена

Клизиште између парохијског дома (који је недавно добио фасаду) и новог објекта за технички преглед возила покренуло се, кажу мештани, пре неколико година, пошто је утоварном лопатом поткопан магистрални пут. Други, пак, тврде да је то учинак воде, јер се појавило и клизиште неколико десетина метара изнад магистрале, на путу кроз насеље Кубурвину. 

Било како било - сад је касно трагати за узроцима, пошто благовремено није спречен одрон. Санација терена је неопходна што пре, да сутра не буде касно?!

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

odron magistralni put klizište parohijski dom


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.