Пријепоље: Дворишта - украси града (фото)

zlatarinfo.rs (D. Gagričić) 18. август 2015. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Милева Малешић уручује награду победнику, Ерсану Јусовићу 

Седми пут награђени мештани у акцији „За Пријепоље у цвећу“.

Ерсан Јусовић из Велике Жупе, Бојана Марушић из Ивања и Десанка Тошовић из Велике Жупе – добитници су награда за најбоље уређене баште у овогодишњој, седмој по реду, акцији „За Пријепоље у цвећу“.

Традициионална акција у Лимској долини - подстрек и такмичење за најбоље цветне оазе Традициионална акција у Лимској долини - подстрек и такмичење за најбоље цветне оазе

По речима инжењера хортикултуре Мирсада Садиковића Зеца, председник жирија, вишегодишњи труд Форума жена и ТВ форум, уз подршку Туристичке организације и Комуналаног предузећа „Лим“, допринео је да су дворишта, баште, терасе и балкони постали украс града и околине, да ничу нове цветне и мирисне оазе са необичним идејама, те да влада такмичарски дух у уређењу животне околине и преношењу искустава у узгоју цвећа.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

velika župa za prijepolje u cveću ersan jusović bojana marušić desanka tošović ivanje mirsad sadiković zec forum zena tv forum komunalno preduzece lim


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.