Подвиг године – ренџер спасио пет особа из Увачког језера

Glaszapadnesrbije.rs 02. август 2015. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Мустафа Коленовић

Ренџер Мустафа Коленовић спасао целу породицу из језера

Мустафа Коленовић, звани Тајо, ренџер у заштићеном подручју Увца прексиноћ је око пола 9,недалеко визиторског центра спасао 5 особа, међу којима трудну жену и малолетно дете, које су се са још три особе давили у Увачком језеру и дозивали помоћ.

„Мој колега и ја смо зачули повике пар стотина метара од обале и истог тренутка ускочио сам у чамац кренувши да видим шта се догађа. Затекао сам 5 особа у води које су се буквално давиле, док су им ствари из чамца, који је потонуо, пливале око њих. Жена је викала да јој спасим дете ,покушавајући и сама да му помогне, а касније сам сазнао да је у осмом месецу трудноће“, прича Коленовић за ГЗС.

Према његовим речима из воде је извукао њеног супруга и две старије особе, његове родитеље.„Рекли су ми да су из Ужица, да се презивају Деспотовић и да су кренули у викендицу, која се налази на другом крају језера, када је изненада чамац кренуо да се пуни водом и убрзо потонуо. Срећом све се добро завршило, успео сам да их све извучем на обалу где им је указана помоћ од стране надлежних служби“, рекао је он

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

rendzer jezero davljenje spasilac


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.