Подвиг године – ренџер спасио пет особа из Увачког језера

Glaszapadnesrbije.rs Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Мустафа Коленовић

Ренџер Мустафа Коленовић спасао целу породицу из језера

Мустафа Коленовић, звани Тајо, ренџер у заштићеном подручју Увца прексиноћ је око пола 9,недалеко визиторског центра спасао 5 особа, међу којима трудну жену и малолетно дете, које су се са још три особе давили у Увачком језеру и дозивали помоћ.

„Мој колега и ја смо зачули повике пар стотина метара од обале и истог тренутка ускочио сам у чамац кренувши да видим шта се догађа. Затекао сам 5 особа у води које су се буквално давиле, док су им ствари из чамца, који је потонуо, пливале око њих. Жена је викала да јој спасим дете ,покушавајући и сама да му помогне, а касније сам сазнао да је у осмом месецу трудноће“, прича Коленовић за ГЗС.

Према његовим речима из воде је извукао њеног супруга и две старије особе, његове родитеље.„Рекли су ми да су из Ужица, да се презивају Деспотовић и да су кренули у викендицу, која се налази на другом крају језера, када је изненада чамац кренуо да се пуни водом и убрзо потонуо. Срећом све се добро завршило, успео сам да их све извучем на обалу где им је указана помоћ од стране надлежних служби“, рекао је он

Oznake: rendzer jezero davljenje spasilac


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.