Dečji vrtić: Završna priredba preškolaca (foto)

Željko Dulanović 26. мај 2015. године Друштво Култура Вести у сликама Коментари

Završna priredba predškolaca novovaroškog Dečjeg vrtića (foto: Rade Prelić)

Predškolci Dečjeg vrtića „Paša i Nataša“ oprostili su se igrom i pesmom od prve školice i svojih vaspitačica. Završna priredba izvedena je u Domu kulture i u njoj je učestvovalo stotinak mališana-polaznika ove vaspitno obrazovne ustanove iz Nove Varoši i izdvojenih odeljenja po selima.

Završna priredba predškolaca novovaroškog Dečjeg vrtića događaj je koji već godinama unazad izazove veliku pažnju i simpatije domaće publike. Tako je bilo i ovog maja pa je velika sala Doma kulture bila je prepuna. Talentovani mališani potrudili su se da i ovog puta izvedu zanimljiv i raznovrstan program, na čijem se repetoaru našlo mnoštvo plesnih tačaka, ritmičko-baletskih i folklornih i dens igara, urađenih u različitim muzičkim aranžmanima i izvedenim u živopisnim kostimima. U okviru ovogodišnje tradicionalne manifestacije, predškolci su izveli i brojne recitacije i šaljive dramske forme, koje su idejno osmislile i režirale njihove vaspitačice.

Učesnike završne priredbe i goste pozdravila je direktorka vrtića Dragana Ćirović, a slavlje je upotpunjeno još jednim značajnim datumom – Danom Predškolske ustanove „Paša i Nataša“. Ova ustanova je 24. maja obeležila 33 godine uspešnog rada i postojanja.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

paša i našata vrtić deca dragana ćirović dom kulture priredba foto vest predškolci ples folklor gluma


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.