Нова Варош: Смотра теренаца на Дан младости

zlatarinfo.rs (D. Gagričić) 18. мај 2015. године Друштво Коментари

Спреман за смотру 25. маја – Џевад Џановић Спреман за смотру 25. маја – Џевад Џановић (Фото: Д. Гагричић)

На Великом Брду 25. маја окупљају се љубитељи возила бивше ЈНА.

У кампу на Великом Брду, изнад града, у понедељак, 25. маја, који се некада славио као Дан младости, окупиће се љубитељи возила из Другог светског рата и коришћених у јединицама бивше ЈНА.

Домаћин ове смотре је Џевад Џановић (54), аутопревозник), власник неколико возила америчке производње - „вилуса“, „дајчева“ и „џемсова“ и оснивач Олд-тајмер клуба историјских возила и ствари и носталгичара бивше СФРЈ и ЈНА.

Уз смотру педесетак возила која су и после 70 година у возном стању, размену искустава међу члановима клубова из више градова Србије, учесници ће се дружити уз војнички пасуљ, а и подсетити на датуме и догађаје који су се обележавали у „југи“, наравно уз знамења и песме тог периода. 

Атракција - „доџ“ из некадашњег возног парка ЈНА Атракција - „доџ“ из некадашњег возног парка ЈНА

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

dan mladosti dževad džanović sfrj jna 25. maj


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.