Дом здравља Прибој добио специјализовано возило

glaszapadnesrbije.rs 28. март 2015. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo

Специјализовано возило учешћем у пројекту "Пружање унапређених услуга на локалном нивоу", добио је и Дом здравља Прибој.

Министар здравља, др Златибор Лончар, уручио је данас кључеве 34 специјалозована возила за службе хитне медицинске помоћи представницима 24 дома здравља и Градском заводу за хитну медицинску помоћ Града Београда. Специјализовано возило учешћем у пројекту "Пружање унапређених услуга на локалном нивоу", добио је и Дом здравља Прибој.

Министарство здравља је у циљу унапређења квалитета здравствене заштите за грађане Србије, уз финасијску подршку Светске банке, обезбедило набавку 34 возила за хитну медицинску помоћ, комплетно опремљених пратећом медицинском опремом, кроз реализацију пројекта "Пружање унапређених услуга на локалном нивоу" - ДИЛС. Свечаној примопредаји возила у Градском заводу за хитну медицинску помоћ у Београду, присуствовао је директор Дома здравља Прибој, др Александар Раковић.

Део средстава за спровођење пројекта и унапређење услуга на локалном нивоу, обезбедила је општина Прибој. Са још једном донацијом у низу, Дом здравља Прибој сврстао се међу медицинске установе са најмодернијим специјализованим возним парком у Србији.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.