Прибој: Продужен рок за приватизацију ФАП-а

Tanjug.rs Друштво Коментари

Zlatarinfo logo FAP (Foto: RTS)

Измењен јавни позив за приватизацију ФАП-а.

Агенција за приватизацију објавила  делимично измењен јавни позив за приватизацију Фабрике аутомобила у Прибоју и продужила рок за достављање пријава о заинтересованости до 27. марта. У измењеном позиву се наводи да ће се бирати стратешки инвеститор који ће заједно са Републиком Србијом основати ново предузеће.

Минимални улог стратешког инвеститора утврђен је на износ од најмање милион евра у новцу и најмање пет милиона евра у стварима и/или правима, наведено је на сајту Агенције.

ФАП је на листи 502 компаније за које је Агенција за приватизацију прошле године упутила Јавни позив за прикупљање писма о заинтересованости, а на позив је било пријављено шест заинтересовних инвеститора.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.