Манастир Милешева: Украден новац од прилога

glaszapadnesrbije.rs 04. март 2015. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Mанастир Милешева

Опљачкани прилози из манастира Милешева. Поднете пријаве против деветнаестогодишњег и шеснаестогодишњег мушкарца.

Двојица младића из Пријепоља извршили су тешку крађу у манастиру Милешева, саопштила је пријепољска Полицијска управа. Они су осумњичени су у суботу 28. фебруара 2015. године из манастира Милешева отуђили новац од прилога који се налазио у две дрвене касе у предњем делу манастира.

Због постојања основа сумње да су извршили кривично дело тешка крађа на штету Манастира Милешево код Пријепоља припадници Министарства унутрашњих послова у том граду поднели су кривичну пријаву против деветнаестогодишњег и шеснаестогодишњег мушкарца из Пријепоља.

О догађају су обавештени Виши јавни тужилац у Ужицу као и Основни јавни тужилац у Пријепољу који су се изјаснили да се кривична пријава достави у редовном поступку, додаје се у саопштењу.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.