ТСЦ "Златар" : Наступ на Међународном сајму туризма

zlatarinfo.rs 27. фебруар 2015. године Туризам Коментари

Zlatarinfo logo Штанд ТСЦ "Златар" посетио и Љубинко Друловић (Фото: ТСЦ "Златар")

Туристичко спортски центар Златар представио се на 37. Међународном сајму туризма одржаном у Београду од 19. до 22. фебруара, у оквиру јединственог штанда Туристичке регије западне Србије.

Посетиоци овог штанда имали су прилике да се упознају са нашом туристичком понудом - планином Златар, смештајним капацитетима (хотелима, сеоским домаћинствима и приватним смештајем), атрактивним локацијама Увачког језера - Ушачким пећинским системом и реком Увац са својим укљештеним меандрима и најважнијим становником - белоглавим супом, који је, како кажу у ТСЦ “Златар” посетиоцима једна од највећих атракција које нуди Златар. 

На штанду је одржана и презентација домаћих, традиционалних специјалитера, који се могу наћи на трпезама у сеоским домаћинствима које нуде смештај туристима избеглим од градске вреве, а заинтересоване су упознали и са локалном манифестацијом Златар-фест.

Како кажу из ТСЦ „Златар” уговорено је више пословних сарадњи са туристичким агенцијама из земље - ТА „Планета“, „Треће доба“, „Маг турс“, „Вања травел“, „Плана турс“, „Ски-Бас“, „Соник турс“, „The best solutions“, удружење пензионера „Пуж“, региона - „Гранд травел“ али и иностранства, Русије - „Respect Travel Agency”, Македоније „Macedonia Timeless“ и Пољске, чији су представници заинтересовани за конгресни, спортско - рекреативни, ђачки, верски, ловни и риболовни туризам.

 На сајму који је трајао четири дана, представило се 1100 излагача из 50 земаља.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

turizam tsc zlatar sajam turizma ljubinko drulovic


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.