Skijalište Zlatar: Memorijalni veleslalom u subotu

westinfo.rs (Ž. Dulanović) 28. фебруар 2015. године Спорт Коментари

Zlatarinfo logo Ilustracija

Na Skijalištu Zlataru će se u subotu 28. februara održati  Memorijalni kup koji Planinarsko-smučarsko društvo Zlatar iz Nove Varoši organizuje u znak sećanja na nedavno preminulog Džemaila Softića.

Memorijalni kup „Džemail-Džemko Softić“ na stazi Skijališta na Briježđima počeće u 11 sati, a u veleslaomu će se nadmetati smučari svih kategorija, od pahulja do veterana. Pored smučara iz Nove Varoši, svoje predstavnike imaće i klubovi iz Sjenice, Novog Pazara, Prijepolja, Ivanjice, Kraljeva, Užica i Čajetine, a svoj dolazak su najavili i smučari iz Berana u Crnoj Gori.

Čika Džemko, kako su sugrađani iz milošti zvali Džemaila Softića, bio je jedan od osnivača i prvi predsednik Zlatara. Preminuo je nedavno u 81. godini života, a aktivno je skijao do poslednjeg dana.

Više informacija o skijalištu možete nači na našoj strani: Skijalište Zlatar - Ski staza Briježđa

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

sport


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.