Ивањица: Награђен промо филм о Нушићијади

glaszapadnesrbije.rs 13. фебруар 2015. године Култура Коментари

Zlatarinfo logo Награђени (фото: ТО Ивањица)

Промо филм о фестивалу Нушићијада освојио је друго место на 8. Сусретима организатора манифестација 2014/2015. у Привредној комори Србије.

Бројни новинари и гости са великим интересовањем пратили су награђени филм и најаву за овогодишњу Нушићијаду која ће се одржати у термину од 28. до 30. августа 2015. године.

„Наш филм побрао је све симпатије и нијансе су одлучиле о првом месту. Реч је о заиста квалитетном промо материјалу фестивала који из године у годину окупља све већи број посетилаца, признатих уметника, еминентних предавача и културних посленика. Овим филмом промовисаћемо Нушићијаду широм земље, на најбољи начин“, рекао је за Глас западне Србије маркетинг менаџер ТО Ивањица Милоје Остојић.

Поред ове освојене престижне награде Милоје Остојић из Туристичке организације општине Ивањица и Марина Секулић волонтерка Нушићијаде су у оквиру стручних предавања пренели своја искуства на тему„Значај и улога волонтера у организовању једне манифестације“.

Тема је изазвала интересовање присутних, а на скупу је говорило неколико еминентних предавача међу којима и представник Министарства трговине, туризма и телекомуникација, Високе туристичке школе из Београда – проф.др Снежана Штетић, представник Новосадског сајма и Привредне коморе Србије. Такође, присутнима су се обратили и гости из иностранства, што је допринело квалитету овог скупа.

Туристичка организација Србије је Нушићијаду уврстила у Календар манифестација на енглеском језику са којим ће промовисати манифестациони туризам на иностраним сајмовима и понудити га као туристички производ Србије иностраним туроператорима.

На овим сусретима је представљен и Први Правилник о класификацији и категоризацији манифестација у Србији, урађен од стране удружења „ТИМ Србије“, у чијој изради је учествовао и представник Туристичке организације општине Ивањица која је један од организатора Нушићијаде, што је потврда њеног и укупног квалитета.

 

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

kultura


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.