Златаринфо слави први рођендан

zlatarinfo.rs 10. фебруар 2015. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo

На данашњи дан, пре годину дана, почео је са радом Златаринфо портал

Портал Златаринфо данас слави свој први рођендан. То што смо се на медијском небу нашег града појавили пре само 12 месеци, не смета нам да правимо снажне и одлучне прве кораке како бисмо својим читаоцима на време понудили тачне информације. Иако смо тек "проговорили" у виртуелној сфери, наша реч се већ далеко чује. У протеклом периоду наш сајт је посетило преко 102 хиљаде посетилаца а вести и остали садржаји су прочитани више од 220 хиљада пута. Наш садржај је био занимљив посетиоцима из Србије али и из већине земаља света, што нас је посебно обрадовало.

Граф посета Златаринфо портала Граф посета Златаринфо портала

Гасећи рођенданске свећице, нашем граду пожелели смо пуно добрих вести, а самој редакцији још сарадника који ће помоћи да на истинит и занимљив начин читаоцима представимо лепоте нашег места, али и проблеме са којима се наши суграђани суочавају. Поклоне не примамо, јер се трудимо да се бавимо независним новинарством, па вас позивамо да нам у рођенданским честиткама на нашој Фејсбук страници и у коментарима испод текста, пошаљете ваше предлоге и сугестије, како бисмо заједничким снагама побољсали квалитет рада и на најбољи начин служили информативним потребама вас, читалаца због којих и постојимо.

Земље са највећим бројем посетилаца (20 од преко 100) Земље са највећим бројем посетилаца (20 од преко 100)

У наредном периоду вас очекује још пуно вести и догађаја, али и неколико новина које ће, надамо се, бити један разлог више да се и даље дружимо.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.