У Западној Србији од априла „планински доручак“

drina.info 05. фебруар 2015. године Туризам Коментари

Zlatarinfo logo

Десет хотела Западне Србије ће од априла почети да служе „планински доручак“ који ће се састојати искључиво од локалних производа.

Гости Чајетине, Нове Вароши, Прибоја, Пријепоља и Ужица имаће могућност да доручкују карактеристичну храну овог подручја, за разлику од досадашње праксе да се у свим угоститељским објектима нуди исти мени.

Постојаће и заштићен жиг „Планински доручак“ код надлежног Републичког завода за заштиту интелектуалне својине као гаранција, а власник ће бити Туристичка организација регије Западна Србија која ће контролисати и коришћење. Планирано је да жигом гаранције „Планински доручак“ буду обележени следећи производи: прерађевине од меса, прерађевине од млека, воће и прерађевине од воћа, лековито биље, мед и рукотворине.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

turizam


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.