Наступ ТСЦ „Златар“ на 6. Међународном сајму туризма и сеоског туризма у Крагујевцу

ТСЦ „Златар“ 09. децембар 2014. године Туризам Коментари

Zlatarinfo logo

ТСЦ „Златар” је имао веома успешан и запажен наступ на, по оцени свих, најбољем до сада, Сајму туризма и сеоског туризма у Крагујевцу.

Сајам је одржан у хали „Шумадија сајма” у организацији Градске туристичке организације „Крагујевац”, од 27. до 29. новембра текуће године. Представило се око 120 излагача а забележена је знатно већа посета од прошле године, која броји неколико хиљада посетилаца. 

ТСЦ „ЗЛАТАР“ се представио у оквиру јединственог штанда Регије Западне Србије, позиционираног наспрам штанда Туристичке организације Србије, чиме је, свакако, загарантована добра посећеност изложбеног простора. Туристичка понуда презентована је путем пропагандног материјала, који је припремљен и представљен на овогодишњем београдском сајму, а посебан акценат стављен је на промоцију предстојеће зимске сезоне. Уз минималне сајамске попусте, успешно је уговорено више пословних сарадњи са реномираним туристичким агенцијама из земље и региона. 

„Туристичко - спортски центар Златар” је узео учешће у неколико едукативних презентација, које су одржане током три дана Сајма. Посетиоци су у великом броју обилазили штанд и одлазили задовољни богатом и употпуњеном понудом Златарског краја. Такође, имали су прилику да се кроз дегустацију “Златарског сира” на лицу места увере да оправдано носи титулу заштите географског порекла. 

Стручни жири шестог “Међународног Сајма туризма и сеоског туризма“, у чијем су саставу били врхунски експерти у туризму, током три сајамска дана обилазио је излагачке штандове, посматрао интересовање посетилаца и прегледао пропагандни материјал. По њиховој процени, уз опште одобравање свих осталих учесника, доделили су неколико признања. Међу награђеним појединцима и организацијама је и „Туристичко - спортски центар Златар”, за брошуру “285 златних дана”. 

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

turizam


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.