Priboj: Sedmi rafting na Limu i rok koncerti u okviru Lim festa

glaszapadnesrbije.rs 11. август 2014. године Туризам Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Rafting na Limu

Rafting na reci Lim i koncerti u okviru “Lim festa” ove godine će biti održani sedmi put uzastopno u Priboju, a organizator je Turistička organizacija tog grada.

Na “Lim festu” na platou školskih terena nastupiće jedna od najpopularnijih domaćih grupa, Ortodoks Kelts, kao i najpoznatiji rok bend iz ovog dela Srbije, Helm. Pored njih sviraće i grupa Random iz Čačka, lokalni sastav Voltera, a nastupiće i brojni pribojski di-džejevi. Svirke će se održati 14. i 15. avgusta u večernjim satima, a ulaz je besplatan.

Glavna atrakcija, rafting na reci Lim odvijaće se u subotu, 16. avgusta. Spust kreće od Priboja, i dalje tokom reke, u dužini od oko 30 kilometara i trajanju oko četiri sata, do Setihova u Republici Srpskoj. Organizatori očekuju veliki broj učesnika iz Srbije i drugih zemalja, svi moraju imati neophodnu opremu, zaštitni prsluk i kacigu, a na obali Lima, odakle kreće regata, biće postavljen kamp.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

turizam


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.