Vraćanje carine u Priboj

glaszapadnesrbije.rs 22. јул 2014. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Panorama Priboja

Lokalna samouprava u Priboju zvanično je obaveštena da će u ovaj grad biti vraćena Carinska ispostava, a odluku o tome donela je Uprava carina Ministarstva finansija Vlade Srbije.

Tim povodom održan je sastanak kome su prisustvovali direktori Sektora za primenu propisa, Ognjen Pantelić, Sektora za ljudske kadrove Uprave carina, Branislava Čubrilović, kao i pomoćnik predsednika opštine Priboj za lokalni ekonomski razvoj, Krsto Janjušević.

“Naša lokalna samouprava postala je ovim institucionalno jača, nakon što je nedavno i Osnovni sud vraćen u grad na Limu”, rekao je Janjušević Glasu zapadne Srbije. On je naveo da bi tehnički deo dogovora, koji podrazumeva prostorije za sedište Carinske ispostave i uslove poslovanja, što će obezbediti lokalna samouprava, trebalo da bude izvršen do septembra.

“Očekuje se da Carinska ispostava zvanično tada počne sa radom, kada se očekuje i dolazak investitora iz Finske, što je bio neposredan povod za razgovore naše opštine i Vlade”, dodao je Pantelić.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

priboj krsto janjušević


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.