Priboj: Masovno prikupljaju pomoć, deca daju i krv za postradale

glaszapadnesrbije.rs 23. мај 2014. године Друштво Хуманитарне акције Коментари

Zlatarinfo logo

Građani Priboja nastavljaju sa akcijama prikupljanja pomoći za stanovništvo postradalo od poplava, u čemu prednjače deca i omladina.

Građani Priboja nastavljaju sa akcijama prikupljanja pomoći za stanovništvo postradalo od poplava, u čemu prednjače deca i omladina. Učenici OŠ „Nikola Tesla“ u Pribojskoj Banji, umesto da danas obeleže 151. godišnjicu postojanja i rada svoje škole, jedne od najstarijih u Srbiji, svečanost su zamenili dobrotvornom akcijom. Oni su u đačkoj kuhinji organizovali doborovljno davanje krvi, koja je namenjena za potrebe područja ugroženih poplavama i klizištima. Građani Priboja, posebno mladi se od jutros masovno odazivaju na poziv školaraca iz Pribojske Banje, a u prikupljanju dragocene tečnosti pomažu im medicinski radnici iz Doma zdravlja u gradu na Limu.

U humanitarnu akciju sakupljanja pomoći za ugrožene u Srbiji uključile su se i pojedine verske zajednice, Medžlis islamske zajednice, političke partije, opštinski odbor SDA i Nezavisni sindikat policije.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

humanitarne akcije


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.