Direktna komunikacija građana i odbornika u Priboju

glaszapadnesrbije.rs 10. април 2014. године Политика Коментари

Zlatarinfo logo

U okviru projekta „Moj odbornik“ u Priboju će biti uspostavljena direktna komunikacija između odbornika i građana na posebno napravljenom internet portalu, www.mojodbornik.rs.

U okviru projekta „Moj odbornik“ u Priboju će biti uspostavljena direktna komunikacija između odbornika i građana na posebno napravljenom internet portalu, www.mojodbornik.rs. Ovaj sajt i istoimena mobilna aplikacija omogući će dvosmernu komunikaciju između građana i njihovih izabranih predstavnika u Skupštini opštine, a poduhvat sprovodi organizacija „Proaktiv“ iz Niša, uz podršku USAID, u okviru programa „Inicijative javnog zagovaranja građanskog društva“ Instituta za održive zajednice ISC.

Zamisao je da ovaj portal postane virtuelna soba za sastanke građana i odbornika, kako bi se pospešili i unapredili odnosi između njih, u korist obe strane. Promocija ovog projekta održaće se u subotu, 12. aprila, kada će u razdoblju od 11:30 do 13 sati biti organizovana ulična akcija, u Novom Priboju kod hotela „Lim“, gde će odbornici SO Priboj razgovarati sa građanima i konkretnije ih uputiti kako da komuniciraju sa njima.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

politika


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.