Mališani letuju o trošku opštine

glaszapadnesrbije.rs 11. април 2014. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo

Iz novovaroškog kraja, krajem juna će o trošku budžeta pedesetak učenika osnovnih škola boraviti deset dana u Bečićima na crnogorskom primorju.

Nakon što je prošle godine na inicijativu čelnika opštine Nova Varoš uveden odlazak na desetodnevno besplatno letovanje jednog broja osnovaca slabijeg materijalnog stanja, iz novovaroškog kraja krajem juna će o trošku budžeta pedesetak učenika osnovnih škola boraviti deset dana u Bečićima na crnogorskom primorju.

Prema rečima predsednika opštine Nova Varoš, Dimitrija Paunovića lokalna samuprava je za ove namene i troškove prevoza iz opštinske kase opredelila oko milion dinara.

"Ovih dana biće sačinjeni spiskovi u saradnji sa novovaroškim školama po ranije utvrđenim kriterijumima, a deca će letovati u Crnoj Gori od 26. juna do 6. jula ", naveo je on danas u izjavi Glasu zapadne Srbije.

Paunović je podsetio da je prošle godine u Bečićima u odmaralištu "Zlatibor" boravilo 53 novovaroških osnovaca, kojima je ovo bio prvi odlazak na more.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.