Pioniri Zlatara na korak od državnog prvenstva

westinfo.rs (Ž. Dulanović) 31. март 2014. године Спорт Коментари

Zlatarinfo logo Pioniri Rukometnog kluba Zlatar

Pioniri Rukometnog kluba Zlatar osvojili su prvo mesto u kvalifikacionoj grupi i nalaze se na korak do Državnog prvenstva Srbije. U društvu 12 najboljih klubova u Srbiji oni će se naći ukoliko uspešno prebrode i Završni turnir mlađih liga.

Pioniri Rukometnog kluba Zlatar osvojili su prvo mesto u kvalifikacionoj grupi i nalaze se na korak do Državnog prvenstva Srbije. U društvu 12 najboljih klubova u Srbiji oni će se naći ukoliko uspešno prebrode i Završni turnir mlađih liga koji počinje uskoro, a na kome igraju u Grupi Zapad.

U upravo završenim kvalifikacijama za Završni turnir  pioniri Zlatara bili su bolji od vršnjake iz klubova u Zlatiborskom okrugu. Predvođeni trenerom Ivanom Mijatovićem, Novovarošani su  na turniri  bili prvi, ispered Sloge iz Požege i ekipe Priboj, koja je osvojila treće mesto. Na finalnom turniru za Zlatiborski okrug, igranom u Novoj Varoši u Sportskoj dvorani Gimnazije „Pivo Karamatijević“, pored tri najbolje učestvovale su i pionirske ekipe klubova iz Bajine Bašte i Užica.

Na Državnom prvenstvu Srbije pioniri Zlatara su lane učestvovali prvi put, a na ovo elitno takmičenje su otišli kao drugoplasirana ekipa u grupi Zapad Završnog turnira mlađih liga. Ove godine u grupi Zapad igra desetak pobednika okružnih takmičenja, a konkurenti pionirima Zlatara za plasman su mladi rukometaši iz Kragujevca, Smedereva, Šabca, Kraljeva…

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

sport


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.