Prikupljalju odeću za socijalno ugrožene

westinfo.rs (Ž. Dulanović) 18. март 2014. године Друштво Хуманитарне акције Коментари

(foto: Ž. Dulanović)

Opštinski centar za socijalni rad u Novoj Varoši zaočeo je u saradnji sa Kancelarijom za mlade humanitarnu akciju prikupljanja garderobe za decu i odrasle iz socijalno ugroženih porodica u zlatarskom kraju.

Opštinski centar za socijalni rad u Novoj Varoši zaočeo je u saradnji sa Kancelarijom za mlade  humanitarnu akciju prikupljanja garderobe za decu i odrasle iz socijalno ugroženih porodica u zlatarskom kraju.

Više informacija o ovoj humanitarnoj akciji zainteresovani Novovarošani mogu dobiti u Centru za socijalni rad ili  pozivom na telefonski broj  62-880, svakog radnog dana u periodu od osam do 15 sati. Pored nove oni mogu donirati i polovnu garderobu, uz uslov da odevni predmeti ne budu pocepani i prljavi.

- Interesovanje je veliko i aktivisti KZM su već sa terena dopremili zavidnu količinu odevnih predmeta, koji su u zadovoljavajućem stanju. Prikupljena garderoba će nakon selekcije biti skladištena i do podele čuvana u prostorijama uređenim samo za ovu namenu – kaže direktorka Centra za socijalni rad Jelena Leković.

U Centru za socijalni rad kažu da će pokrenuti još niz akcija kako bi pomogli socijalno ugroženima i unapredili rad ustanove.

- Planiramo da uskoro obiđemo socijalno najugroženije porodice po selima i u saradnji sa Crvenoim krstom  podelimo pomoć u hrani i sredstvima za higijenu– kaže direktorka Jelena Leković.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

humanitarne akcije


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.