Zaplenjeno šest kilograma marihuane

glaszapadnesrbije.rs 19. фебруар 2014. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo

Policijski službenici Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa policijskim službenicima PU Prijepolje i Višim tužilaštvom u Užicu lišili su slobode više lica zbog osnovane sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Prijepolje, Nova Varoš, Užice - Policijski službenici Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa policijskim službenicima PU Prijepolje i Višim tužilaštvom u Užicu, na teritoriji Prijepolja, Nove Varoši i Beograda lišili su slobode S. V. i S. Z. iz Nove Varoši, D. A. iz Užica i N. S. iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i udruživanje radi vršenja krivičnih dela, saopštila je policija.

Kako se navodi, u momentu lišenja slobode kod osumnjičenog D. A., Pronađeno je i oduzeto šest kilograma marihuane u teretnom vozilu kojim je upravljao. Sumnja se da su pripadnici ove grupe u prethodnom periodu izvršili krijumčarenje veće količine marihuane iz Crne Gore u Srbiju.

Po nalogu zamenika tužioca Višeg tužilaštva u Užicu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, a potom su, uz krivičnu prijavu, sprovedeni u Više tužilaštvo u Užicu.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.