Radikali proslavili stranačku slavu

westinfo.rs (Ž. Dulanović) 13. фебруар 2014. године Политика Коментари

Osvećenje kolača na slavi SRS Nova Varoš Osvećenje kolača na slavi SRS Nova Varoš (foto: Ž. Dulanović)

Članovi Srpske radikalne stranke (SRS) iz Nove Varoši proslavili su u sinoć stranačku slavu u nadi da će radikali na predstojećim parlamentarnim izborima uspeti da pređu cenzus i varate se u klupe Narodne skupštine.

Članovi Srpske radikalne stranke (SRS) iz Nove Varoši proslavili su u sinoć stranačku slavu u nadi da će radikali na predstojećim parlamentarnim izborima uspeti da pređu cenzus i varate se u klupe Narodne skupštine. Krsnu slavu Sveta tri jerarha radikali su 12. februara proslavili u svečanoj sali zgrade opštinske uprave, a pored dvadesetak članova stranke rezanju slavskog kolača i proslavi prisustvovali su i gosti iz DSS, DS i GG „Novi ljudi za Novu Varoš“.

Na poslednjim izborima pre dve godine radikali su se i na lokalnim i na parlamentarnim izborima našli ispod crte i od tada deluju kao vanparlamentarna stranka. Na predstojećim martovskim izborima za Skupštinu Srbije na listi SRS biće dva poslanička kandidata iz Nove Varoši – predsednik opštinskog odbora i privatni preduzetnik Milutin – Mišo Živković i diplomirani tehnolog Dana Pejović, zaposlena u „Plastici“.

Novovaroški radikali kažu da na martovske  izbore izlaze kao jedan od retkih odbora SRS u kome nakon formiranja SNS pre dve godine gotovo da i nije bilo osipanja u broju članova.

- I dalje imamo oko 250 članova, što je broj koji se godinama ne menja. Među naprednjacima  u Novoj Varoši malo je bivših članova SRS, a svega jedan od sedam njihovih odbornika svojevremeno je bio pravi radikal. Očekujemo da će u narednom peridu broj naših članova rasti, jer mi smo jedna od retkih stranka koja je ostala dosledna svojoj politici – kaže predsednik odbora SRS i poslanički kandidat Milutin Živković.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

politika


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.