Apartman "Vision" Nova Varoš


Apartman "Vision" Nova Varoš se nalazi u strogom centru grada u blizini skijališta "Briježđa". U neposrednoj blizi se nalaze banke, marketi, pošta, pekare, kafići... Gostima nudimo i prevoz za obilazak manastira i jezera u okolini.

Struktura smeštaja:

Dnebni boravak, spavaća soba, trpezarija, kuhinja, kupatilo.

Ima parking i internet.

Kapacitet: 5 osoba

Apartman ima kompletnu posteljinu, peškire i sudove i sve je besprekorno čisto.

Osobine smeštaja

Apartmani

Restoran

Kuhinja

Room servis

Toalet

Pušenje

Parking

Internet/WiFi

Specijalni ulaz

Balkon

TV

Platne kartice

Pets friendly

Bazen

Teretana

Sportski tereni

* Neki opisi mogu varirati od sobe do sobe

Kontakt informacije

Karađorđeva br. 14

Adresa objekta

zlatarinfo@gmail.com

Email adresa

061 60 25 300

Broj telefona

062 80 54 767

Broj telefona

Lokacija na mapi


Recenzije korisnika

Želimo da čujemo vaše utiske o ovom smeštaju! Vaša recenzija pomaže drugim gostima pri odabiru pravog smeštaja. Podelite utiske sa putovanja i fotografije koje mogu biti od koristi drugima (smeštaja, prirode, turističkih atrakcija, hrana u kojoj ste uživali, dešavanja).


Slični objekti

Apartman "Zlatar Lux" Nova varoš

Apartman "Zlatar Lux" Nova varoš

Nova Varoš
Apartman Zlatar Lux se nalazi u centru Nove Varoši, u Ulici Jevstatija Karamatijevića 22, u neposrednoj blizini ski staze koja je udaljena 300m . Hotel Panorama 2,5 km, Meandri Uvca 12 km, Zlatarsko jezero 10 km. Funkcionalan i svetao, pogled na ski stazu, kompletno opremljen udoban i prostran stan, modernog dizajna i ekskluzivnog kvaliteta, odiše luksuzom. Detalji poput rasvete, Full HD LCD TV-a , italijanske keramike, posteljine od češkog damasta, svakako su ono što ovaj apartman izdvaja u odnosu na druge slične apartmane. Pogodan za odmor 1-5 osobe. Pravi izbor za ljubitelje luksuza i komfora. Idealan je, kako za poslovne ljude, tako i za porodicu ili grupu prijatelja.
Apartman "Marija" Nova Varoš

Apartman "Marija" Nova Varoš

Nova Varoš
Apartman se nalazi na drugom spratu objekta, površine 41m2, u mirnom delu grada a u blizini svih turističkih sadržaja- žičare, poznatog Uvačkog jezera, hotela i dr. Udaljen od magistralnog puta 150m, najbližeg marketa 50m. Gostima nudimo prijatan i lep odmor sa pogledom na prelepe predele Zlatara.
Apartman "City Lux" Nova Varoš

Apartman "City Lux" Nova Varoš

Nova Varoš
Smeštaj " City Lux" nalazi se u samom centru Nove Varoši. U krugu od 50m nalaze se 3 parkinga, nekoliko marketa, restorana, 2 apoteke, picerija, fast food/rostilj, dečiji park, kao i više kafica i diskoteka. U našem smeštaju gosti se osećaju prijatno i ugodno. Sa balkona se pruža pogled na gradski park i ski stazu. Udaljenost od ski staze je 300 metara, a do meandra Uvca 10km.