Кабаре Горанa Султановићa - Ја певам свој блуз - Дани културе

Кабаре Горанa Султановићa - Ја певам свој блуз - Дани културе Кабаре Горана Султановића - Ја певам свој блуз

Кабаре Горанa Султановићa - Чубурски мангуп у Новој Вароши.

Локација: Дом културе Јован Томић , Нова Варош
Почетак: 08. februar 2017 . godine u 20:00 časova

Један од правих боема, глумац Горан Султановић наступиће са својим кабареом "Ја певам свој блуз", осмог фебруара, у Дому културе “Јован Томић”. Чубурски мангуп, како га београђани називају, свој наступ почеће у 20 часова, тако да ће у његовим многобројним талентима и харизми коју поседује моћи да уживају и они који нису љубитељи искључиво ноћног живота.

Султановић ће рецитовати песме Балашевића и певати поезију Лазе Костића и других српских класика, као и савремених песника.

Кабаре је настао пре 17 година и у зависности од тематике и актуелних догађаја којима се бави мењао је наколико пута име, а временом је дошло и до промена у постави. На почетку се кабаре звао “Путуј Европо”.

Циљ овакве манифестације је, метафорички речено, буђење културног живота Нове Вароши. Сматрамо да су се наши суграђани ужелели доброг провода који не подразумева провод искључиво уз кафанску и друге жанрове музике. Верујемо да је ово само почетак увођења иновација у културни живот нашег града. Нововарошани, и сви који се тако осећају моћи ће да се макар на тренутак осете као део метрополе у којој се слични програми често изводе. Сматрамо да је доајен нашег глумишта идеалан избор с обзиром на то да су га се људи ужелели, а многи и нису упућени у дијапазон његовог вишедеценијског рада. С тога свима препоручујемо да на време резервишу своје место (033/ 61 130) и тиме обезбеде себи вече за памћење.

 Извор: Дом културе Јован Томић

dani kulture goran sultanović


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.