Стиже подмладак на Џаде

zlatarinfo.rs ( Д. Гагричић ) 08. јул 2024. године Традиција Коментари

Одушевили - најмлађи трчали на стази златарског виса (Фото:Д. Гагричић) Одушевили - најмлађи трчали на стази златарског виса (Фото:Д. Гагричић)

Неопходно уређење терена и паркинг места.

Уз „тешкаше“, грмаље и делије, посебно из екипе Аљиновића, као и „манекене“ у низу дисциплина, на 12. „Сусретима златарских села“ такмичили су се и најмлађи становници планине или потомци оних који су отишли из старог завичаја.

Аплаузе су побрали најмлади тркачи, које је на циљу чекао зека, а затим слаткиши и балони. Посетиоци су аплаузима наградили и одважност Анђеле Пејчиновић, из Штавља, која је насутпала за екипу Карауле у скоку у даљ из места.

Одважност - Анђела Пејчиновић из Штавља Одважност - Анђела Пејчиновић из Штавља

Сређујући утиске у недељу поподне, организатори су поставили задатке  за 13. “Сусрете”, на којима се, иначе, одавно инсистира. Реч је о наставку уређења терена и обезбеђењу паркинг места поред пута којим са са Сувог бора и друма Нова Варош - Сјеница стиже на Џаде.

Море четинара - поглед на Џаде из ваздуха (Фото А. Бубања) Море четинара - поглед на Џаде из ваздуха (Фото А. Бубања)

А како  изгледају Џаде - показује снимак Александра Бубање из дрона, са погледом који пуца до Јадовника.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

vis džade


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.