Промоција часописа „Стари Влах “ – 22. марта

zlatarinfo.rs ( Д. Гагричић ) 14. март 2024. године Култура Коментари

Догађај за памћење - позивница за представљање мале читанке Старог Влаха

Подухват ентузијаста – летопис за очување завичаја.

Први број годишњака „Стари Влах“, у издању ИИЦ Стари Влах“ из Београда, биће промовисан у петак, 22. марта, у 19 сати у нововарошком Дому културе.

Часопис на 200 страна, из пера 55 аутора, истраживача, историчара, али и сведока неких данашњих прилика, из престонице и ширег завичаја, у првом реду у сливу Моравице и Увца, доноси рубрике о прошлости и садашњости историјске области на југозападу Србије.

Часопис да тарка угарке и и разгрће ватру на огњиштима немањићке државе Часопис да тарка угарке и и разгрће ватру на огњиштима немањићке државе

Намера Уредништва је  да часопис „Стари Влах“ чува стараовлашки дух, традицију и историју, да буде подсетник и хроника, да осветљава путеве будућности...

Опширније о садржају првог броја у претходном тексту нашег портала „ Летопис за очување Старог Влаха“.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

stari vlah promocija časopis


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.