Дружење Нововарошана у Београду

zlatarinfo.rs 06. фебруар 2024. године Варошани Традиција Коментари

Дружење Нововарошана у Београду Детаљ са једног од ранијих дружења (Фото: Раде Прелић)

Удружење Нововарошана у Београду организује традиционално забавно вече за Нововарошане и пријатеље у суботу 02.03.2024. године, у ресторану Стадион, с почетком у 19:30 сати.

Жеља нам је да се окупимо у што већем броју и кроз дружење и забаву повежемо и договоримо о даљим активностима Удружења. Примарни циљ нам је да првенствено помогнемо једни другима, а онда заједнички и нашим људима у завичају.

А зна се, где год се нађу Златарци, такви сусрети не могу проћи без песме и игре. Журке са претходних састанака, још се памте и препричавају, и свака следећа са нестрпљењем се очекује. На овим скуповима уз вечеру, пиће и музику ранијих година родила су се и многа пријатељства, обновила стара познанства, и започете многе сарадње.

Цена, која обухвата вечеру и домаћа и страна пића без ограничења, износи 3.900,00 динара по особи. За ближе информације позовите нас на телефон 060/302-77-30 (Ненад Дробњаковић).

Пожељно би било резервисати место до 25. фебруара. Као и сваке године обезбеђене су вредне награде. Свако ко купи улазницу учествује у наградној игри.

Позивамо Вас и да увек будете у току са активностима Удружења.

У нади да ћете својим присуством ово наше дружење учинити лепшим и пријатнијим, срдачно Вас поздрављамо.

УО Удружења Нововарошана у Београду

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

druženje novovarošana


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.