Романи Милоша Прелића пред читаоцима

zlatarinfo.rs 13. децембар 2023. године Варошани Култура Коментари

Две књиге записа са Орлова крша, на Златару (Фото Р. Прелић) Две књиге записа са Орлова крша, на Златару (Фото Р. Прелић)

У Културном центру Чукарица у Београду одржано књижевно вече. Присећања на давна времена, људе и обичаје.

У организацији Удружења Нововарошана у Београду, у Кулурном центру Чукарица, одржана је промоција романа Милоша Прелића Мишевчанина.

Аутор Милош Прелић Аутор Милош Прелић

О романима „Разасвит на Орловом кршу“ и  „Узлетиште са Орлова крша“ говориле су Бојана Пришуњак, Сара Остојић и Јасмина Љубисављевић. Одломке су читали ученици ОШ ,,14.октобар". 

Настављају се дивни сусрети Настављају се дивни сусрети

Догађај је музички украсила породица Митић. Промоцију је отворио Дарко Прелић, мајстор фруле, сопственом композицијом изведеном у једном даху.

Књиге за најмлађе посетиоце Књиге за најмлађе посетиоце

Била је то дивна прилика да присутни размене емоције, присећајући се неких давних времена, заборављених вредности, људи и обичаја са Златара.

Очарао наступом - фрулаш Дарко Прелић Одушевили наступом - породица Митић    

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

književno veče miloš prelić


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.