Сајам белог мрса

zlatarinfo.rs ( Д. Гагричић ) 01. септембар 2023. године Традиција Коментари

Најава светковине у част млека и планинки (Фото: Глас западне Србије) Најава светковине у част млека и планинки (Фото: Глас западне Србије)

У Горњој Горевници, код Чачка, 9. и 10. септембра, на изложби преко 100 врста производа из домаћинстава и млекара широм Србије. Уз куповину, размена искустава у производњи и пласману.

У селу Горња Горевница, код Чачка, 9. и 10. септембра, одржаће се „Млечни пут“ – сајам млечних производа из домаће радиности широм Србије.

Организатори најављују да ће под кровом сеоског Дома бити изложено преко 100 врста производа млекара и газдинстава широм Србије, од Пештера до Старе планине, Војводине, западне Србије, Поморавља...

Бели мрс - за гледање и куповину Бели мрс - за гледање и куповину

На својеврсној продајној манифестацији љубитељи белог мрса моћи ће да дегустирају десетине врста сирева, па кајмак и друге произвде, међу којима су и они прављани по рецептима бака.

Укус и умеће произвођача широм Србије Укус и умеће произвођача широм Србије

На највећој гастрономској манифстацији у западној Србији, која се одржава по други пут, произвођачи ће разменити искуства у производњи, али и пласману.

Десетине врста сирева на изложби Десетине врста сирева на изложби

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

sir gornja gorevnica sajam


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.