Одрони на Златиборском путу (Фото)

zlatarinfo.rs (Б. Илић) 08. јун 2023. године Природа Коментари

Саобраћај се отежано одвија магистралом (Фото: Б. Илић и Путеви) Саобраћај се отежано одвија магистралом (Фото: Б. Илић и Путеви)

Невреме у Бурађи и Негбини, пуно посла за путаре, упућене екипе из Пријепоља и Ужица.

Олуја праћена јаким ветром, кишом и градом у поподневним сатима паралисала је саобраћај од Нове Вароши ка Златибору. Због стења и камења, које се услед великих падавина сурвало дуж магистралног пута, саобраћај је био успорен, а регулисала га је  саобраћајна полиција. 

Забелело се као у сред зиме Забелело се као у сред зиме

Kако су нам рекли из Путева "Ужице",њихове екипе су на терену, а да би се што пре нормализовао саобраћај упућене су екипе из Пријепоља и Ужица.

Забелело се као у сред зиме

- Због јаког невремена и велике количине воде има пуно одрона у близини Kокиног Брода, наше екипе су на терену, као и механизација. - рекао је Ален Мушановић из Путева "Ужице".

Возачи који су се у тренутку олује нашли на тој деоници магистралног пута били су принуђени да зауставе возило и сачекају да се невреме смири.

Због јаке грмљавине и олујног ветра, велики број домаћинстава је без електричне енергије, а градоносни облаци највише су закачили села Негбину и Бурађу. Велике штете причењене су воћњацима  И баштама.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

odron put odron na putu


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.