Дружење Нововарошана у Београду

zlatarinfo.rs 20. фебруар 2023. године Традиција Коментари

Забава Нововарошана у Београду Атмосфера са дружења 2018. (Фото: Раде Прелић)

После дуже паузе, Нововарошани који живе и раде у Београду, али и њихови земљаци који стижу са падина Златара, решили су да се коначно окупе, провеселе, попричају и размене искуства о животу и раду у престоници.

Ново дружење уз игру, песму и трпезу пуну ђаконија Удружење Нововарошана у Београду заказало нам је за 11.март, у ресторану "Империјум хол" на Ади Хуји.

Сада већ традиционално забавно вече за Нововарошане и пријатеље почеће у 19.30 часова.

"Жеља нам је да се окупимо у што већем броју и кроз дружење и забаву повежемо и договоримо о даљим активностима. Примарни циљ нам је да првенствено помогнемо једни другима, а онда заједнички и нашим људима у завичају", поручују из Удружења Нововарошана у Београду.

Претходне журке Златараца, још се памте и препричавају, и свака следећа са нестрпљењем се очекује. На овим скуповима уз вечеру, пиће и музику ранијих година родила су се и многа пријатељства, обновила стара познанства, и започете су многе сарадње.

Цена која обухвата вечеру и домаћа пића без ограничења износи 3.500,00 динара по особи, а детаљније информације могу се добити на бројеве телефона 063/102-6000 (Зоран Гујаничић) или 065/6555-211 (Алија Долмагић).

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

druženja novovarošana


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.