Тисовица прети Шеовића ћуприји

19. јануар 2023. године Природа Коментари

Тесно јој корито – Тисовица у Штиткову (Фото: Милојко Чкоњевић) Тесно јој корито – Тисовица у Штиткову (Фото: Милојко Чкоњевић)

Мештани страхују да ће надошла река однети дрвени прелаз.

Тисовица се излила и опколила Шеовића ћуприју на пешачком путу Штитково – Боровита главица преко Палежа. Мештани страхују да надошла река не подигне дрвени мост, обновљен пре две године.

– Једина нада нам је да ће се река разлити у луци на левој обали, ако током ноћи између четвртка и петка придође вода – кажу у засеоцима Чакаревићи и Чкоњевићи у Штиткову.

Тек кад прође мутни бујични талас знаће се да ли је шта остало од неколико прелаза од бетонских цеви на путу за село Тисовицу и Поглед на Јавору и има ли могућности за поправке да би зимус пролазила возила.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

tisovica ćuprija nadošla reka


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.