Камере ТВ 5 на 57. МОСИ

zlatarinfo.rs 18. јул 2022. године Коментари

Трка на 45. МОСИ у Новој Вароши (фото: Д. Гагричић) Трка на 45. МОСИ у Новој Вароши (фото: Д. Гагричић)

Са стадиона Браношевац у Новој Вароши пренос отварања Игара. Гледаоци ће имати прилику да уживо прате атлетска надметања, низ фудбалских утакмица и нека дешавања у дворанама. Увече – Хроника МОСИ.

Ужичка ТВ 5 преносиће најзначајнија збивања са 57. МОСИ, од 20. до 24. јула 2022. у Новој Вароши.

Слика са стадиона Браношевац директно ће ићи у програм првог дана Међуопштионаских омладинских спортских игара, у среду 20. јула, од 16  до 20 часова. „Петица“ ће преносити свечано отварање, а затим фудбалску утзакмици Пријепоље – Нова  Варош и атлетске трке на 800 метара у женској и 1.5оо метара  у мушкој конкуренцији.

- Преносићемо сва атлетска надметања, која су у поподневним часовима, од среде до суботе и то са три камере – најављује Илија Петронијевић, влаасник ТВ 5.

Борба за медаље - стадион Браношевац, 18. јула 2022. год. Борба за медаље - стадион Браношевац, 18. јула 2022. год.

– Уживо ће ићи и неке фудбалске утакмице, као и борбе у дворанама, а сваконевно ћемо у вечерњим сатима  у Хроници МОСИ глеадоце обавештавати о току Игара, уз низ занимљивпости и разговора са спортистима и осталим учесницима Игара... Наравно, неће изостати ни пренос затварања Игарау недељу и предаје заставе наредном домаћину.

Програм из Нове  Вароши реализоваће седмичлана екипа, а у Дому културе, где је и Прес центар, биће и ТВ студио „Петице“.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

mosi tv5


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.