Због асфалта - затварају пут

zlatarinfo.rs ( Д. Гагричић ) 27. октобар 2021. године Екологија Коментари

„Путеви“ завршавају прву  деоницу од два километра ( Фото: Д. Гагричић) „Путеви“ завршавају прву деоницу од два километра ( Фото: Д. Гагричић)

Тродневна обустава саобраћаја, од четвртка до суботе, на путу Кокин Брод – Радоиња. Путари постављају завршни слој асфалта од 7-17 сати.

Са градилишта „Путева“ Ужице на путу Кокин Брод – Прибојска Бања  у среду изјутра најавили су тродневну обуставу саобраћаја.

- Због  уградње завршног слоја асфалта   у четвртак, петак и суботу (од 28.-30. октобра) потпуно се обуставља саобраћај  од Кокиног Брода до скретања за Радоињско језеро у Радоињи, у  времену  од 7- 17  часова - каже Џевад  Хурић, грађевински инжењер, руководилац радова.

Коначно савремена саобраћајница кроз Вранеша и Радоињу Коначно савремена саобраћајница кроз Вранеша и Радоињу

Путари упућују локално становништво  да у овом термину  користи алтернативне правце и да до седам сати изађу са градилишта. У регулисању саобраћаја помоћ ће им пружати саобраћајна полиција.

Према најавама метереолога, извођачима радова ће сунчано време ићи на руку. Очекује се да   нови коловоз добије деоница од  два километра на државном путу  другог Б реда, а и да се  обаве  и други неопходни радови. 

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

kokin brod radoinja putari


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.