Градиће се пут Милешева - Водена Пољана

glaszapadnesrbije.rs 01. јун 2021. године Економија Друштво Коментари

Асфалтна трака уместо рабаџијских коловоза: пут Превој - Водена Пољана  (Фото Д. Гагричић) Отвара се Златар и од Лимске долине (Фото: архива Златаринфо)

У августу или септембру почиње градња пута од Пријепоља до Златара – најавио Зоран Дробњак, вд директора „Путева Србије“

„Ту имамо да урадимо и 6,5 километара од Пријепоља до манастира Милешева, који у октобру слави 800 година постојања, а на овом делу треба да урадимо и канализацију, водовод”, рекао је Дробњак гостујући на ТВ Пинк.

В.Д. директора Путева Србије Зоран Дробњак, Фото: ГЗС В.Д. директора Путева Србије Зоран Дробњак, Фото: ГЗС

Навео је да је у суботу обишао радове на саобраћајници Пожега - Прељина, где је, како је истакао, најважније да се заврши деоница од Прељине до Паковраће у дужини око 11 км, да више не би било проблема и застоја на обилазници око Чачка, као што јер било за првомајске празнике.

Дробњак је нагласио да је политика земље да се осим ауто - путева и брзих саобраћајница раде и мањи путеви и потврдио да ће Европска банка за обнову и развој и Светска банка Србији дати кредит за изградњу локалних путева.

Манастир и шумарска кућа на Воденој Пољани Манастир и шумарска кућа на Воденој Пољани

Ови путеви су, према његовим речима, веома важни за останак младих у селима и евентуални повратак оних који су већ отишли.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

vodena poljana put mileševo


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.