Срећко Гујаничић објавио други роман

zlatarinfo.rs ( Д. Гагричић ) 13. мај 2021. године Култура Коментари

„Како сам убио наркодилера“ - трећа књига Гујаничића „Како сам убио наркодилера“ - трећа књига Гујаничића

Радња романа „Како сам убио наркодилера“ одвија се у београдској општини Врачар, у пролеће 2008. године. Промоција књиге кад дозволе епидемиолошке прилике.

Нововарошки песник и прозни писац Срећко Гујаничић објавио је други роман „Како сам убио наркодилера“. Издавач је СОВА (Спонтано окупљена  варошка академија).

- Радња романа се одвија у београдској општини Врачар, у пролеће 2008. године, током трајања кампање за републичке и локалне изборе у Републици Србији. Убиство се десило у предизборној тишини. Убица је фотограф - истиче аутор на корици књиге.

Рецензент књиге је др Никола Бјелић, доцент Филозофског факултета Универзитета у Нишу, а  идејно решење и дизајн корица урадио је академски сликар Станко Никачевић из Нове Baроши.

Гујаничић је наставник филозофије и логике у Новој Вароши и Прибоју. Објавио је роман „Десет позитивних птица“ (2015) и збирку поезије „Сећање на империју“ (2017).

Промоције романа „Како сам убио наркодилера“,  како најављују издавачи, биће кад то дозволе епидемиолошке прилике и школске обавезе аутора. Иначе, књига се може купити у књижари преко пута  старе „Просветине“ књижаре у Карађорђевој улици, а цена је 600 динара.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

roman srećko gujaničić kako sam ubio narkodilera


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.