Држава финансира изградњу канализационе мреже у другој зони Златара

ppmedia.rs 17. март 2021. године Економија Туризам Коментари

Пролеће на Златару Фото: Раде Прелић

Министарство привреде Владе Србије, финансираће са 40 милиона динара, изградњу канализационе мреже у другој зони на Златару. То ће допринети бржем развоју ове планине, обзиром да су у другој зони, према речима Радосава Васиљевића, председника општине Нова Варош, сви атрактивнији плацеви већ продати а изградња канализационе мреже ће само подстаћи инвеститоре да додатно улажу у Златар.

„Изградња канализационе мреже, почеће на лето”, задовољно најављује први човек општине Радосав Васиљевић.

Он наглашава, да се општина Нова Варош постарала да у другој зони Златара обезбеди добре путеве, пешачке стазе, расвету, а од прошле године је званично пуштен и зип лајн изнад друге зоне у рад.

„Фалила је канализациона мрежа, која ће се градити ове године, што ће сигурно привући нове инвеститоре да улажу у Златар”, закључио је Васиљевић.

Пројекат изградње канализационе мреже у другој зони Златара вредан је 50 милиона динара, од чега је општина обезбедила 10 милиона, а остатак новца Министарство привреде.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

zlatar kanalizacija izgradnja mreže


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.