"Моцарт" даровао дресове

15. март 2021. године Спорт Коментари

Одбојкашице, Фото: промо Фото: Промо

Опрема за Женски одбојкашки клуб "Златар".

Хвала компанији Моцарт која је много учинила за наш клуб, а већ смо остварили и прву победу новој опреми.

Кошарка, одбојка, рукомет или фудбал - није битно о ком се спорту ради, нити који је ниво такмичења у питању, компанија Моцарт је увек ту да помогне и буде највернији навијач. Ова подршка ја важна за више од 5.500 спортиста који су кроз акцију „Нови дресови за нове шампионе“ добили опрему.

Дрес са знаком „М“ за њих је био велика мотивација, па су у наредним утакмица низали само успехе. Ово је случај и за ОК Златар из Нове Вароши који окупља чак 80 девојчица и постоји више од 15 година.

Одбојкашице, Фото: Промо Фото: Промо

- Хвала компанији Моцарт пуно на донацији, много је учинила за наш клуб. На прошлој утакмици смо остварили и прву победу у новој опреми. Девојке су задовољне и значи им много подршка. Надам се да ћемо и у будућности сарађивати са компанијом Моцарт у неким наредним акцијама – каже тренер одбојкашица ЖОК Златар Слободан Јојевић.

Подсетимо, и у јеку епидемије корона вируса, регионални лидер у приређивању игара на срећу наставио је са акцијом „Нови дресови за нове шампионе“, а опрема је стигла многим клубовима широм Србије, региона и дијаспоре. Дрес на коме пише Моцарт у 2020. обукло је око 1.000 играча из више од 40 клубова.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

ok zlatar odbojkašice dres


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.