Отвара се Конак „ВУК“ (Фото)

zlatarinfo.rs ( Д. Гагричић ) 28. јануар 2021. године Туризам Коментари

Конак „Вук“ - нови бисер Златара са 1.200 квадрата (Фото: Д. Гагричић) Конак „Вук“ - нови бисер Златара са 1.200 квадрата (Фото: Д. Гагричић)

Почињу с радом 1. фебруара, а места за 59 гостију. У објекат на Бабића Брду породица Вука Ћировића уложила преко 500.000 евра. Паркинг за 30 возила, а напролеће и дечја играоница.

Конак „Вук“ на Бабића Брду, власништво породице Вука Ћировића из Нове Вароши, почеће са радом 1. фебруара. Објекат испод хотела „Панорама“ и регионалног пута за Златар изграђен је на  плацу од 20 ари у четинарској шуми. 

У 13 соба и 6 апартмана 59 кревета – снимак  са југа У 13 соба и 6 апартмана 59 кревета, снимак са југа

- Конак са три спрата, приземљем и потрковљем, располаже са 1.200 квадрата. У 13 комфорно опремљених соба и шест апартмана моћи ће да прими  59 гостију. Уз куњињу и  ресторан, Конак има и два паркинга  за 30 возила. Радови су етапно трајали, од 2007. године и уложено је преко 500.000 евра  -  каже  Вук Ћировић,  који је годинама држао кафану под именом „Шилерова“ испод трибина стадиона Браношевац.

Овде ће боравити и спортске екипе Овде ће боравити и спортске екипе

Већи број гостију очекује се од 8. фебруара и за Сретење, а капацитети ће бити попуњавани и преко туристичких агенција. Ианче, део радова биће  настављен напролеће, па ће једна од камених тераса  добити дечју играоницу, а изградиће се и подземна гаража и  завршити уређење окућнице, уз обогаћивање понуде. 

Царство природе  - поглед са терасе до Јавора и Голије Царство природе - поглед са терасе до Јавора и Голије

Конак „Вук“ је један од већих  туристичких објеката изграђених последњих година на Бабића Брду, не рачунајући у непосредној близини првобитно замишљен хотел „Златарски бисери 2“, који је искрчмљен у апартмане. Тако и поред  амбициозних најава, Златар остаје са три хотела, али и са  све већом  приватном иницијативом у градњи и преуређењу раније подигнутих  вила и апартмана.

Последење припреме пред отварање – рецепција Последење припреме пред отварање, рецепција

Вук, зверка планине – заштитни знак и име „Конака“ Вук, зверка планине, заштитни знак и име Конака

На једној од камених тераса биће дечја играоница На једној од камених тераса биће дечја играоница

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

zlatar konak vuk


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.