Кредити за бољи дочек гостију

zlatiborpress.rs 23. јануар 2021. године Економија Туризам Коментари

Logo Ministarstvo trgovine, turizma

Министарство трговине, туризма и телекомуникација расписало јавни конкурс за доделу кредита за подстицање квалитета туристичке понуде у 2021. години. Шанса за друштва и предузетнике ове гране, као и за пољопривредна газдинства.

Конкурсом је предвиђена додела кредитних средстава за унапређење квалитета туристичке понуде и интензивирање њеног коришћења, изградњу туристичке инфраструктуре и супраструктуре као и усклађивање туристичких капацитета са Законом о туризму.

Право на коришћење кредитних средстава имају привредна друштва регистрована за обављање делатности у области туризма, предузетнци који су регистровани за обављање делатности у области туризма и пољопривредна газдинства која су уписана у Регистар пољопривредних газдинстава у складу са Законом о пољопривреди и руралном развоју.

Држава даје средства за унапређење  туристичке понуде (Фото: Д. Гагричић) Држава даје средства за унапређење туристичке понуде (Фото: Д. Гагричић)

Захтев за коришћење кредитних средстава са траженом документацијом се доставља Министарству трговине, туризма и телекомуникација, Сектор за туризам, Немањина бр. 22-26, Београд, са назнаком „Кредити за развој туризма”, искључиво путем поште или преко писарнице Министарства.

Рок за подношење захтева је 1. септембар 2021. године. Крајњи рок за достављање допуна захтева је 1. октобар 2021. године.

Информације о конкурсу и образац захтева за коришћење кредитних средстава могу се преузети са интернет презентације Министарства трговине, туризма и телекомуникација мтт.гов.рс

Све додатне информације могу се добити на телефон: 011/3139697.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

turizam konkurs kredit


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.