Пред одборницима извештај о извршењу буџета

glaszapadnesrbije.rs 25. новембар 2020. године Политика Економија Коментари

Седница Скупштине, фото: ПП Медиа Илустрација, фото: ПП Медиа

Kако би се испоштовале све епидемиолошке мере уведене због епидемије короне, и пета седница новог сазива Скупштине општине Нова Варош одржаће се у Дому културе. Заказана је за четвртак 26. новембра и за њу је председник Скупштине др Бранко Поповић предложио дневни ред у коме су 22 тачке.

Уколико одоборици прихвате предлог, разматраће се извештај о извршењу општинског буџета у првих девет месеци ове године, као и извештаји о прошлогодишњем раду Kомуналног предузећа „3. септембар“ и Туристичке организације Регије западна Србија.

На дневном реду је и предлог другог ребаланса. Овим ребалансом општински буџет неће претрпети значајније корекције на приходовној страни. Наиме, унутар опредељених позиција предложена је прерасподела средстава у износу од 3,6 милиона динара како би се измирили текући трошкови у Туритичкој организацији „Златар“ и хотелу „Панорама“.

Пред одборницима ће се наћи и план рада Туристичке организације „Златар“ за 2021. годину, као и програм рада Предшколске установе „Паша и Наташа“ за школску годину која је у току. Међу предложеним тачкама су и извештаји о степену усклађености планираних и реализованих активности из програма пословања Регионалне санитарне депоније „Бањица“ и „Енергије Златар НВ“, за период од јануара до септембра ове године

Одборници ће се изјашњавати и о предлогу за разрешење старих и именовање нових чланова школских одбора основних школа у Јасенову и Радоињи. Бираће се и нови чланови Надзорног одбора Kомуналног предузећа „3. септембар“ и Управног одбора Дома културе „Јован То

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

sednica skupštine rebelans budžeta


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.