Отказана 24. Златарска сиријада

ppmedia.rs 27. август 2020. године Традиција Коментари

Sirijada narodna nosnja

Општина Нова Варош и ТО „Златар“ као организатори и покровитељи традиционалног такмичења у избору најбољег златарског сира и хељдопите обавештавају јавност да се отказује 24.Златарска Сиријада, која је планирана за 28.август у месној заједници Божетићи.

„Поштујући Наредбу о забрани окупљања у Републици Србији на јавним местима у затвореном и отвореном простору објављену у “Службеном гласнику РС”, бр. 100/2020 од 17.7.2020.године, ради спречавања ширења заразне болести COVID-19 изазване вирусом SARS-COV-2 забрањена су јавна окупљања на целој територији Републике Србије на јавним местима у затвореном и отвореном простору“,  када се истовремено окупља више од 10 лица – стоји у саопштењу Општинске управе Нова Варош.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

sirijada zlatarska sirijada


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.