Од данас пријава за туристичке ваучере на шалтерима пошта

glaszapadnesrbije.rs 13. мај 2020. године Туризам Коментари

Zlatarsko jezero Златарско језеро (Фото: фото Мирко)

Пријаве грађана за коришћење ваучера за годишњи одмор у Србији могуће је поднети од данас на шалтерима ЈП Пошта Србије у целој земљи.

Грађанима Србије на располагању је 400.000 нових ваучера које могу да искористе до 20. новембра ове године.

Изменама и допунама Уредбе о коришћењу ваучера проширена је могућност коришћења ваучера за смештај у угоститељским објектима у целој земљи, без изузетка (до сада су били изузети Београд и Нови Сад), а повећан је лимит примања за радно ангажована лица, као и за ратне војне инвалиде и цивилне инвалиде рата са 60.000 на 70.000 динара.

Новина је и да је проширен обухват грађана који имају право на ваучере, на студенте првог, другог и трећег степена.

Студенти су у обавези да приликом подношења пријаве за доделу ваучера, приложе оригинал потврду високошколске установе о статусу студента првог, другог или трећег степена, за текућу школску годину, као и фотокопију прве, односно друге стране индекса, са сликом и личним подацима.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

vaučeri


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.