Упркос снегу фудбалери Златар почели са припремама

ppmedia.rs 11. фебруар 2020. године Спорт Коментари

Фудбалери Златара почели припреме за наставак првенства, Фудбалери Златара почели припреме за наставак првенства, (foto: ppmedia.rs)

У Фудбалском клубу Златар у понедељак је извршена прозивка играча, а већ од уторка кренули са припремама за наставак првенства у ”Западно-моравској” зони.

У пролећном делу првенства на терен ће истрчати искључиво играчки кадар из града подно Златара, како су нам рекли из управе клуба циљ је да се задржи статус зонаша и да се склуб стабилизује у сваком погледу.

Првом тиму прикључено неколико играча из омладинског погона, Првом тиму прикључено неколико играча из омладинског погона, (foto: ppmedia.rs)

Што се тиче играчког кадра, није било битнијих промена, клуб је напустио искусни Жарко Грбовић а у њега је стигао Урош Пурић, иначе дете Златара. Првом тиму прикључило се још неколико играча из омладинског погона. Новина је да ће на клупи Златара седети Здравко Ђајић, који је и до пре годину дана држао исту тренерску палицу тако да већину играча одлично познаје. Према његовим речима сигуран је, да је ово екипа која има квалитет.

– Имамо у клубу доста младих играча и уз неколико искусних првотимаца створићемо добар тим. Радићемо на томе да га  укомпонујемо и да из њега извучемо максимум како би остварили што бољи резултат. Од половине следеће седмице ћемо кренути са првим проверама кроз припремне утакмице којих ће бити 5-6 до почетка првенства – каже Ђајић.

Првенство у ”Западно-моравској” зони почиње 14. марта, а већ на старту Златар игра комшијски дерби у Прибоју против Фапа.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.